6ena Mitja i Quarta Marató d’Alcàntera de Xúquer

Amics i amigues corredors, ja heu descansat de la gran carrera de Catadau i arriba com tots els anys la carrera mes llarga del Circuit i una carrera que any rere any s’aferma en el conjunt de les carreres populars de la nostra comarca,  siguent un referent en la “Vall Farta”, es tracta de la “6ena Mitja i Quarta Marató d’Alcàntera de Xúquer”.

Screen Shot 2017-03-07 at 18.14.42

 

Ja sabeu que, com en anys anteriors,  les dues proves són puntuables per al “VII Circuit Cajamar Ribera de Xúquer”, així no teniu excusa per a dir que no esteu preparats, ja que sinó us atreviu amb la mitja, segur que si podreu afrontar els 10.870 metres de la quarta. Recordem que és un recorregut bonic, un circuit a dos voltes, relativament pla, amb una pujada molt suau des de l’eixida del poble, creuant la carretera, fins a arribar al quilòmetre 3,5 Km on s’endureix amb una rampa d’uns 400 metres al  paratge natural conegut com  “el Pi de Borja” que traurà lo millor de cadascú. Tota la carrera transcorre per asfalt, degudament senyalitzat i amb control del possible trànsit per la guàrdia civil, protecció civil, policia municipal i voluntaris.

 

Però el millor de la cursa, sense dubte es que cada any comptem amb una  gran  animació,  que cada 2 o 3 quilòmetres del recorregut es deixaren les cordes vocals donant crits d’ànims, tocant música popular o batucada, punts d’ aigua, etc…

Screen Shot 2017-03-07 at 18.15.10

 

Pensant en els més menuts de la casa que vénen a acompanyar mares, pares o familiars i sempre gràcies a la gentilesa del nostres espònsors, tenim un castell unflable, per a que als menuts no se’ls faça llarga l’espera.

Screen Shot 2017-03-07 at 18.15.18

Recordeu que inclourem  el premi d’un pernil per el club més nombrós que creue la meta, cortesia dels  Hermanos López. Este premi podrà aconseguir-se amb la suma dels participants d’un mateix club de les dos carreres.

Este any incloguem l’euro solidari en la cursa de la mitja marató, els diners serán destinats a la associació local de  “Lluita contra el càncer”

El treball esta fet, només falta que els vostres colorits equipatges inunden els carrers i terme del nostre poble. Vine a córrer a Alcàntera i que no t’ho conten.